Acasă » Fişiere » COMANDA

COMANDA
2014-04-26, 6:16 PM

Cum comanzi:

- ne suni la: +4 0722 643 673 sau +4 021 317 38 68

- ne contactezi prin email: comenzi@serko.ro sau comenzi_serko@yahoo.com

(in acest caz va rugam sa specificati denumirea produsului, textul ce trebuie inscris pe fiecare stampila, sa ne atasti certificatul de inregistrare, machetele stampilei, unde este cazul. Machetele sa fie in format .cdr(in curbe cel mult Corel Draw 12), .jpeg, .pdf sau .bmp). Sa ne mai atasati si datele necesare pentru facturare si/sau expeditie precum si un numar de telefon si o persoana de contact.)

- ne contactezi prin fax: +4 021 317 38 68

(de asemenea va rugam sa specificati denumirea produsului, textul ce trebuie inscris pe fiecare stampila, sa ne atasati certificatul de inregistrare, machete stampilei daca aveti un draft si datele necesare pentru facturare si/sau expeditie, precum si un numar de telefon si o persoana de contact.)

Daca doriti alte informatii, machete ale stampilelor sau sa achizitionati alte produse va rugam sa ne conctati telefonic sau printr-un email si in cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentat al firmei noastre.

Garantam pastrarea confidentialitatii


Livrarea:

Livrarea comenzilor se va face intre 24-48 ore in functie de volum si distanta de livrare.         

Pentru Bucuresti livrarea comenzilor se va face in 15 minute la sediul nostru sau 24 ore la sediul dumneavoastra din momentul primiri OK pentru comanda, livrarea fiind gratuit
Produsele vor fi livrate prin curieri nostril interni.

Pentru comenzi in afara Bucurestiului, livrarea va fi intre 24-48 ore, pentru comenzi mai mici de 300 lei, pretul transportului este de 20 lei, pentru comenzi ce depasesc 300 lei transportul este gratuit. Produsele vor fi trimise prin curierul rapid.  La cererea dumneavoastra expeditia se poate face printr-o firma de curierat aleasa de dumneavoastra.
Plata se va face in sistem ramburs, la primirea coletului sau inainte de livrare in contul nostru

 

COMANDA ONLINE! stampila dorita

 

Categorie: COMANDA | Adăugat de: stampilata | Tag-uri: cum comand, cum comand o stampila, cum dau comanda, stampile, cum execut o stampila, cum intru in posesia stampilei
Vizualizări: 1259 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
informatii utile
  • Termeni si conditii
  • Confidentialitate
  • Feed-uri RSS
  • Politica de Cookies
contacteaza-ne
SERKO ADVERTISING SRL
6 Grigore Alexandrescu
sector 1, Bcuuresti 016025
0726-744-533 comenzi@serko.ro
Harta